Dissabte retorna el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona UCI HC de Trial

27/05/2021
Trial

Dissabte retorna el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona UCI HC de Trial

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Trial, Hors Class de la UCI, es disputarà aquest proper dissabte a la Plaça de les Cascades de Montjuïc, després de que l'any 2020 no es pogués disputar degut a la pandèmia de Covid19.

En aquesta ocasió es reuniran a la capital catalana alguns dels millors pilots de trial del món, en una prova d'autèntic luxe tant en categoria masculina com femenina, que assegura un grandíssim espectacle. La competició es disputarà sobre cinc zones i tindrà una classificatòria a dues voltes per determinar els 6 finalistes en cada categoria que afrontaran les grans finals, les quals es podran seguir en directe per Esport3.

Els horaris previstos per la jornada són els següents:

  • 07.00h - 07.20h: Confirmació categoria elit fèmines
  • 07.00h - 07.20h: Inspecció a peu de les zones
  • 07.30h - 08.20h: Ronda de qüalificació fèmines
  • 07.30h - 08.00h: Confirmació elits masculins
  • 08.30h - 11.00h: Rondes de qüalificació elits masculins
  • 11.45h - 12.45h: Final elits fèmines (directe Esport3)
  • 13.00h - 14.00h: Final elits masculins (directe Esport3)

En categoria masculina hi prendran part entre d'altres el vigent campió i sotscampió del món 26" Sergi Llongueras i Nicolas Vallée, el campió francès 26" Noah Cardona, el campió francès 20" Louis Grillon, el nº4 del ranking mundial Vincent Hermance, el campió i sotscampió del món 20" Dominik Oswald i Borja Conejos, o el campió català 2021 Eloi Palau, entre altres. També hi haurà el bo i millor dels pilots catalans, tant elits com juniors. Tots els pilots (20 i 26") competiran en una única categoria.
Entre les fèmines, destaca la presència de la campiona de la darrera Copa del Món disputada, sotscampiona mundial i segona al ranking mundial Vera Barón, que ha estat una habitual en les darreres competicions de trial celebrades a Catalunya; així com la francesa Manon Basseville, tercera al darrer mundial i tercera també al ranking. La basca Irene Caminos i la campiona catalana, la jove Laia Esquís, buscaran també les seves opcions.

L'edició 2021 -que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, Esports Generalitat de Catalunya, Federació Catalana de Ciclisme, KH7, Munich, Kronos, Aneto, Comas Trial i Trialsport- es va presentar aquesta setmana amb la presència de Gabi Arranz (Ajuntament de Barcelona), Dani Parramón (Trialsport, Comissió TRial FCC) i Joaquim Vilaplana (president de la Federació Catalana de Ciclisme) a l'escenari on tindrà lloc l'acció aquest proper dissabte.

[Foto crèdits: Trialsport]