Eduard Planas guanya en l´ inici de la Copa Catalana de trial

12/04/2006
Trial

Eduard Planas guanya en l´ inici de la Copa Catalana de trial

En infantils Ferran Granollers va igualar la primera i segona volta en puntuació obtenint-ne 11 a cada passada i finalitzant en primera posició per  davant de Pol Tarrés amb 27 punts i de Rafael Tibau amb 37.  Bernat Seuba es va emportar la primera posició en alevins amb un total de 8 punts, un dels quals només va ser comès a la segona volta. Eloi Paré va ser segon amb 22 punts i Mosiès Puig tercer amb 27 punts.
Pel què fa a les categories de principià i promesa, bastant difícil ho varen tenir en aquesta prova inaugural del Kids Cup, les zones, en general, eren d'un nivell força elelvat al normal i les puntuacions altes es varen fer notar. Eduard Gelpí amb 28 punts va ser el millor principià, seguit de Miquel Gelanert amb 35 i de Domènec Lladó amb 37. En categoria promesa Enric Vendrell va empatar a punts amb Marc Seuba, però un dos de més realitzat en una zona varen donar la victoria a Vendrell. Aniol Gelabet va ser tercer amb 38 punts.
La categoria open també va tenir participació internacional i va ser on l'italià Simone Tezza, amb només 10 punts es va imposar per davant dels catalans Jorge Uztiverea i de José Antonio Gomez.

 

COPA CATALANA TRIAL i KIDS CUP 2006
09 juliol #2 Vall de Lord - St. Llorenç de Morunys (Lleida)
23 juliol #3 Mas Puig Francó (Camprodon-Girona)
24 setembre #4 Sta. Coloma de Farners (Girona)
01 octubre #5 Castellar del Vallès (Barcelona) només per Copa Catalana
29 octubre #6 St. Feliu de Codines (Barcelona)

 

Nota de comissió de trial de la F.C.C.