El Bikepark Torredembarra es prepara per una participació rècord a la Copa Tarragona de Trial

09/11/2023
Trial

El Bikepark Torredembarra es prepara per una participació rècord a la Copa Tarragona de Trial

Aquest diumenge 12 de novembre Torredembarra (Tarragonès) acull la final de la Copa Tarragona de Trial 2023 a les instal·lacions del Bikepark Torredembarra amb 81 inscrits, el que suposa un rècord de participació a la competició tarragonina. La competició acull participants des de categories pre-benjamí (5 anys) fins a cadets, provinents de tota Catalunya, Aragó i Comunitat Valenciana.

La competició, una referència per al trial formatiu i la promoció de la disciplina, es desenvoluparà de 9:30 a 13:30h a les instal·lacions del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra.

Aquesta es preveu com la penúltima competició prevista al Bikepark Torredembarra, una de les seus més prolífiques del calendari català en els darrers anys, que desapareixerà a finals de 2024 per la construcció d'un CAP als terrenys on es troba la instal·lació esportiva, amb escola de ciclisme reconeguda com a Hors Categorie (la màxima a nivell català) per la Federació Catalana de Ciclisme, amb activitat de dilluns a dissabte i prop de 200 alumnes, que veu amenaçat el seu futur davant la falta d'alternativa oferta.