El Campionat de Catalunya de Trial es disputa a Sant Antoni de Vilamajor

25/04/2022
Trial

El Campionat de Catalunya de Trial es disputa a Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) serà el pròxim diumenge 1 de maig l'escenari de la disputa dels Campionats de Catalunya de Trial 2022. Les instal·lacions del Trial Evolution seran l'escenari

Seguint les actualitzacions vigents en la normativa, les categories d’elit, màster, sub23, junior, cadet i infantil disputaran el títol de campió i campiona de Catalunya, sent declarat campió i campiona qui més punts totals obtingui. Per la seva banda, a les categories de principiants i d’alevins (nivell blau i blanc) s’establirà classificació i podi amb trofeus als tres primers classificats i a les categories de pre-benjamins i benjamins (nivell negre) no s’establirà cap classificació individual, comptant això sí amb la classificació de clubs segons la participació. Tots els nens i nenes tindran un reconeixement per a la seva participació i esforç.

Les inscripcions per al Campionat de Catalunya de Sant Antoni de Vilamajor es tancaran el dimarts 26 d'abril a mitjanit. Els equips/clubs/escoles que vulguin estar presents a la zona de paddock és imprescindible fer la reserva a la següent adreça d’e-mail trialevolution@gmail.com.

Eloi Palau i Laia Esquís defenseran els seus títols de campions catalans aconseguits fa un any a Torredembarra.