El comarcal de trial arriba al seu equador amb grans resultats de particpació

22/04/2006
Trial

El comarcal de trial arriba al seu equador amb grans resultats de particpació

 

Amb quatre proves disputades fins al moment, el Campionat d'Osona 2006 es troba en el seu equador i ja hi ha alguna categoria on la primera posició està bastant consolidada. Aquest és el cas de la d?alevins, on el jove Bernat Seuba ha assolit quatre de les possibles victòries i acumula un total de vuitanta punts. Els seus perseguidors són Lluís Gelpí que acumula tres segones posicions amb un total de seixanta-dos punts i Eloi Paré i Eduard Baiges. Aquests dos últims ocupen la tercera i quarta plaça ambdós amb cinquanta-dos punts.

La categoria promesa és encapçalada per Marius Baiges amb un total de setanta-set punts. Baiges ha assolit fins al moment tres victòries i un segon lloc. Marc Seuba amb onze punts menys ocupa la segona plaça i Miquel Gelabert la tercera amb seixanta-tres.

Més escassa és la diferència en categoria principià, Joan Torras ocupa la primera posició amb setanta-quatre punts, amb dos menys està Eduard Aran. Ambdós han guanyat dues carreres i la igualtat entre ells és molt semblant. El petit Alex Fernández és tercer amb cinquanta-dos punts; solament un punt el separa de Jacob Sánchez que és quart.

Aquest any l'emoció se centra en les categories infantil i cadet. La igualtat és tanta en el grup capdavanter que carrera després de carrera hi ha un nou líder. En infantils per exemple Ferran Granollers i Michael Palomares comparteixen el primer lloc amb cinquanta-dos punts. Pol Tarrés i Guillem Mauri ocupen el tercer i quart lloc amb cinquanta-dos i cinquanta-un punts respectivament. La d'infantils és la categoria més nombrosa amb un total de vint i vuit inscrits.
En
cadets pràcticament passa el mateix, Dani Molina que va començar molt fort i va guanyar les dues primeres i semblava que no tindria rival, però en Sant Hipòlit es va venir a baix i va cedir posicions, no obstant això, està empatat a punts amb un sorprenent Marc Pairot en la primera plaça amb seixanta-tres punts. Miquel Vendrell que està fent un campionat molt regular està tant sols a un punt del grup capdavanter. Oriol Pujol amb cinquanta-tres punts es manté quart.
En
expert, potser, les absències de Joan Busquet i Abel Mustieles en algunes carreres han propiciat a Gerard Aguilar consolidar-se en el primer lloc amb seixanta-tres punts. Aguilar està demostrant un bon nivell de forma i així ho va demostrar en el cursa que va fer en Sant Hipòlit. Joan Busquet amb dues victòries i una absència es manté segon amb cinquanta-set punts. A deu punts està Ot Anglada que aquest any només ha pujat una vegada al podi. La quarta i cinquena posició la comparteixen Andreu Miró i Carles López amb quaranta-dos punts.
La categoria
expert també està sent una de les més nombroses, compta ja amb un bon grapat de corredors de bon nivell, alguns per rànquing i altres per ganes d?adquirir nivell, com és el cas de la campiona d'Osona infantil 2005 Alba Villegas i del campió de Catalunya infantil 2005 Joan Figueres que ocupen la quinzena i dissetena posició respectivament.

Finalment en la categoria open Jaume von Arend ocupa el primer lloc amb seixanta-cinc punts, Sebastià Pascual és segon amb tant sols punt menys. Jorge Uztiverea amb dues victòries i una absència és tercer amb cinquanta-cinc punts.

 

Si encara no t'has inscrit en aquest emocionant Campionat d'Osona 2006, encara tens temps, el dia 23 d'abril la cita serà a Roda de Ter-Masies de Roda, el 14 de maig a Tona, el 4 de juny en St. Julià de Vilatorta i la final el dia 25 de juny a Calldetenes.

 

Text de la comissió de trial de la F.C.C.