El diumenge comença la Copa Catalana i Kids Cup de Trial 2006 al marc del Bike Show BCN

04/04/2006
Trial

El diumenge comença la Copa Catalana i Kids Cup de Trial 2006 al marc del Bike Show BCN

El BIKE SHOW BCN situat en el Palau Sant Jordi de Barcelona acollirà diumenge que ve dia 9 d'abril la primera prova puntuable de la Copa Catalana i Kids Cup de Trial 2006, competició regional oberta a tots els nivells. Aquesta prova inaugural de la Copa Catalana i Kids Cup començarà a partir de les 10h del matí, les inscripcions seran de 09:30h a 10:30h. L'entrada per al BIKE SHOW BCN per als participants està inclosa en la inscripció. Si has participat en el Campionat d'Osona recorda portar la placa de dorsal.
El recorregut dissenyat per TRIALSPORT serà pràcticament tot artificial amb tot tipus d'obstacles i fins i tot aigua, excepte una zona que serà de pedra i terra. La Copa Catalana i Kids Cup de Trial 2006 seguirà amb cinc carreres més que es disputaran a St. Llorenç de Morunys (Lleida) el 9 de juliol, en el Mas El Puig Francó (Camprodon-Girona) el 23 de juliol, a Sta. Coloma de Farners (Girona) el 24 de setembre, a Castellar del Vallès (Barcelona) l'1 d'octubre (només Copa Catalana) i finalment en St. Feliu de Codines (Barcelona) el 29 d'octubre.
Un dels esdeveniments més importants en el BIKE SHOW BCN no serà fins a la tarda del diumenge dia 9, amb l'espectacular carrera de Four Trial: una competició en paral·lel on quatre corredors es llancessin a tota velocitat en un espectacular circuit d'obstacles i amb 500? per al guanyador i amb premis en metàl·lic fins al quart classificat. La inscripció per al Four Trial és gratuïta, i l'últim dia per a inscriure's és el 5 d'abril. Envia un e-mail a:

 

 

Per la cursa del diumenge el matí es disputaran les següents categories mixtes:

 

 

Nota de la comissió de trial de la F.C.C.