El diumenge la Copa Catalana de trial debuta a Barcelona

27/03/2015
Trial

El diumenge la Copa Catalana de trial debuta a Barcelona

La prova inaugural de la Copa Catalana de Trial 2015 que es disputarà aquest diumenge a la ciutat de Barcelona comptarà amb una inscripció de nivell.
L’aragonès Abel Mustieles, número u del rànquing UCI, ha confirmat ja la seva participació a la prova. També hi serà el campió alemany Rapheael Pils, número cinc en el rànquing UCI.
Aquesta prova, de caràcter internacional, està inscrita en el calendari UCI classe C1, fet pel qual els esportistes obtindran valuosos punts per escalar posicions en el rànquing internacional.
Pel que fa a la participació d’esportistes de casa cal destacar a Rafa Tibau, Pol Tarrés, Sergi Llongueras o Oriol Roca entre d’altres. Tots ells s’enfrontaran als dos grans campions, a priori els favorits,  fet pel qual s’espera una interessant lluita sobre les cinc zones de Montjuïc preparades per la ocasió.
En l’apartat femení la barcelonina Lua Vizcaíno, número nou en el rànquing UCI, parteix com a favorita. Destacar la participació de la jove francesa Mailys Jouy, tercera en el campionat de França i divuitena en el rànquing UCI.
Aquesta prova adoptarà el nou format de competició establert per la UCI en les proves de la Copa del Món, amb una prova classificatòria i una final. Comptarà amb importants premis en metàl•lic pels finalistes.
La prova es desenvoluparà en l’entorn de les Fonts de Montjuïc ubicades a l’extrem de la avinguda Reina Maria Cristina, plaça de Josep Puig i Cadafalch davant de les quatre torres amb el següent horari:

Horaris

08h00 - 08h30: Inscripció / confirmació dels participants
08h30 - 11h00: Classificatòria elit masculí i elit femení
11h00 - 11h45: Prova final seguida pel lliurament de premis