El diumenge penúltima prova de la Copa Osona a Sant Julià de Vilatorta

05/05/2010
Trial

El diumenge penúltima prova de la Copa Osona a Sant Julià de Vilatorta

El proper diumenge es disputarà a Sant Julià de Vilatorta la cinquena prova puntuable de la onzena edició de la Copa Osona de Trial. La prova es desenvoluparà al parc de les Set Fonts i pels camins de pujada que porten fins el casal fortificat de Bellpuig. En aquest penúltim traçat de la Copa Osona els participants es trobaran amb unes zones
formades per grans blocs de pedres combinats amb pujades i baixades de terra i amb arrels que dificultaran a més d’un obtenir el desitjat zero, però que de ben segur un o l’altre farà les delícies dels espectadors.
La prova comptarà amb un servei de bar a peu de cursa amb venda de begudes i entrepans. Les inscripcions començaran a les 08:30 i la sortida es farà a partir de les 9 del matí. Aquesta penúltima prova comptarà amb la visita del bicampió del Món júnior Abel Mustieles, que també participarà en la categoria expert i on tothom podrà fer-se fotos amb ell i demanar-li un autògraf. La participació de Mustieles en proves de la Copa Osona es remunta a l’any 2002, aleshores en categoría aleví. Va participar en dues proves i va finalitzar quinzè a la general. L’any 2003 va debutar en categoría expert i va finalitzar en la vuitena posició havent puntuat en quatre de les vuit proves. Des d’aleshores la trajectòria de Mustieles, resident a Caspe (Aragó), ha estat ascendent; l’any 2007 obtenia el primer lloc en els Jocs Mundials de la Joventut, però l’èxit més important en la seva carrera esportiva seria l’any següent guanyant l’or al mundial júnior, fita que va repetir l’any passat. Per aquest 2010 afronta el salt a la categoria
èlit i el repte es estar davant.
En l’apartat esportiu els liderats en les nou respectives categories són per: Gerard Aguilar de L’Esquirol en expert, Bernat Seuba d’Òdena en cadets, Eduard Aran de Borgonyà en infantils, Marc Seuba d’Òdena en alevins, Gerard Trueba d’Abrera en principiants, Martí Vayreda d’Olot en benjamins, Joan Martín de Granollers en open blanc, Lua Vizcaíno de Barcelona en open blau i Xevi Carreras de Sils en open verd.

Com arribar

Podeu arribar-hi des de Girona o Lleida per la C-25, Eix Transversal (sortida 187) amb sortida a Sant Julià de Vilatorta i seguir per la BV-5201. Si veniu de Barcelona o Ripoll podeu venir per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de Folgueroles. Per arribar a la prova cal travessar el poble i seguir per la BV-5202 direcció Vilalleons. A uns 300 m cal trencar a la dreta.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i El Club Ciclista Calma col•laboren amb la prova.