Eloi Palau s'imposa a la Copa Espanya de trial de Torredembarra

14/05/2018
Trial

Eloi Palau s'imposa a la Copa Espanya de trial de Torredembarra

La segona prova de la Copa Espanya de trial, disputada aquest diumenge a Torredembarra, s’ha saldat amb victòria del viladrauenc Eloi Palau. Palau ha passat el tall de la prova classificatòria finalitzant en la sisena posició, un resultat que li permetia accedir a la final però que no satisfeia les expectatives de l’osonenc. En el transcurs de les cinc zones de la final, Palau ha trobat el ritme de cursa i ha anat a millor fins finalitzar en una meritòria primera posició amb un total d’onze punts pels dotze de l’aragonès Abel Mustieles i pels dinou del navarrès Benito Ros.

Palau, d'aquesta manera, millora notablement el quart lloc obtingut a la prova inaugural disputada a Navarra. Ara caldrà esperar si Palau mantindrà aquest bon ritme a la tercera prova que es disputarà el dia 3 de juny a Cartagena. Per la seva banda, Sergi Llongueras ha vist frenades les seves expectatives de repetir podi a la Copa Espanya després de patir un fort impacte a la boca en el transcurs de la segona volta i que per sort no ha tingut conseqüències greus, Llongueras s’ha hagut de conformar amb la desena posició.

El de Palau no ha estat l’únic podi de la jornada. El recent Campió de Catalunya junior, Martí Aran, ha obtingut la segona posició en juniors, mateix lloc que va ocupar a la prova inaugural. En elit femení, Alba Hidalgo ha estat tercera. On s'han viscut podis cent per cent catalans ha estat en les categories de cadets, d’infantils alevins i escola fèmina. Els cadets en ocupar el podi han estat Toni Guillen, Martí Riera i Alan Rovira, mentre que els infantils han estat Nil Benítez, Martí Yélamos i Martí Esquerda. Els alevins que han ocupat el podi han estat Jordi Tulleuda, Víctor Pérez i Aliex Farrés, mentre que les primeres posicions de fèmines han sigut per Alba Riera, Laia Esquís i Paula Cuesta. Finalment en principiants Joan Fusalba i Max Ballasté han ocupat la segona i tercera posició respectivament.

Tota la informació de la prova i classificacions.