Excel•lents resultats dels catalans als Campionats d'Espanya de Trial

03/07/2014
Trial

Excel•lents resultats dels catalans als Campionats d'Espanya de Trial

Els Campionats d’Espanya de Trial s’han disputat aquest cap de setmana a la localitat navarresa de Abarzuza. Els esportistes catalans han obtingut notables resultats en la majoria de categories.  Rafa Tibau i Lua Vizcaíno han obtingut la medalla d’or en les categories d’elit masculí 26” i femení respectivament. Pels dos suposa el primer títol nacional. Pol Tarrés i Joan Figueras han acompanyat a Tibau en el podi en segona i tercera posició respectivament.
En categoria junior el Campionat d’Espanya ha anat a parar a mans de Sergi Llongueras. El podi ha estat cent per cent català. L’han acompanyat Joan Torres i Oriol Roca en segona i tercera posició respectivament.  Jordi Araque ha estat segon a la categoria de cadets, ha estat superat només per un punt per  l’andalús Sebastian Ruiz. Eloi Palau els ha acompanyat al podi en tercera posició.
En la categoria cadet femenina triomf per Carla Caballé, revalidant així el títol obtingut l’any passat. Alba Hidalgo ha aconseguit una meritòria segona posició. Pel que fa a les categories del més petits l’infantil Gerard Trueba ha obtingut el tercer lloc. En alevins podi íntegrament català amb Alan Rovira, Pol Cabré-Verdiell i Toni Guillen copant el podi. Finalment en principiants Marti Yélamos ha assolit el primer lloc i Nil Benítez el tercer. Destacar un any més l’alta participació d’esportistes catalans.

Podis catalans

Or

Rafa Tibau (elit masculí 26)
Lua Vizcaíno (elit femení)
Sergi Llongueras (junior)
Carla Caballé (cadet femení)
Alan Rovira (aleví)
Martí Yélamos (principiant)

Plata

Pol Tarrés (elit masculí 26)
Joan Torres (junior)
Jordi Araque (cadet)
Alba Hidalgo (cadet femení)
Pol Cabré-Verdiell (aleví)

Bronze

Joan Figueras (elit masculí 26)
Oriol Roca (junior)
Eloi Palau (cadet)
Gerard Trueba (infantil)
Toni Guillén (aleví)
Nil Benítez (principiant)