Girona viu el seu primer trial dins les Fires de Sant Narcís

04/11/2021
Trial

Girona viu el seu primer trial dins les Fires de Sant Narcís

Una cinquantena de participants es van reunir aquest dissabte 30 de novembre al Pavelló Palau-Sacosta de Girona per la disputa de la 1ª edició del Trial de Girona – Fires de Sant Narcís. El Club Peu a Baix es convertia d’aquesta manera en el primer club gironí en organitzar una prova de trial, un fet molt celebrat entre els més petits que van poder gaudir del trial a la capital gironina.

Les categories negres (prebenjamí i benjamí), blanc (principiants) i blau (alevins) van poder disputar les proves adequades al seu nivell, unes categories transportades després a les proves de categoria open. En els darrers anys, un grapat de clubs gironins han creat escoles de trial, i en aquesta cita van tenir la oportunitat, en molts casos, de viure les seves primeres experiències en competició.

El mateix Peu a Baix treballa amb una escoleta i amb la prova gironina es donava una primera oportunitat en competició a molts d’ells, tot oferint una jornada festiva en què també es va poder gaudir de l’alt nivell, amb una prova d’exhibició amb pilots de renom a nivell internacional com Pol Tarrés, Martí Vayreda o Laia Esquís.