Gran actuació catalana a l´ inici dels Campionats d´ Espanya de trial

13/05/2008
Trial

Gran actuació catalana a l´ inici dels Campionats d´ Espanya de trial

La posició mes destacada la va obtenir Dani Comas en categoria èlit, que després de lluitar durament amb el navarrès Benito Ros sota un traçat marcat per la pluja es va haver de conformar amb la segona posició.

En categoria sènior no hi va haver tanta sort i Ot Anglada es va quedar a un posoció del podi. Andreu Miró també va obtenir una segona posició en categoria júnior, per darrera de l?aragonès Abel Mustieles.  En categoria cadet Marc Prat i Guillem Mauri van obtenir la segona i tercera posició respectivament per darrera del basc Ion Areitio.  

La jornada de diumenge va començar amb una pluja amenaçadora per la disputa de les categories infantil, aleví i principiant, per sort no va fer acta de presència fins just després del lliurament de premis. Eloi Paré i Bernat Seuba van obtenir la segona i tercera posició receptivament per darrera del basc Aitor Murua. En alevins Eduard Aran va quedar a un pas del podi, el guanyador fou el valencià Sergio Garcia. Finalment en la categoria del mes petits Domènec Lladó i Jordi Araque van ser segon i tercer respectivament per darrera de l?andalús Sebastián Ruiz. Un bon inici de campionat pels catalans que han tingut presència pràcticament en totes les categories tot i no obtenir cap primer lloc. 

 

La següent prova serà a Caspe el dissabte 7 de juny, en una única jornada de competició.

 

Nota de la comissió de trial de la F.C.C.

Fotografia: Selecció catalana per les categories infantil, aleví i principiant