Hidalgo i Llongueras pugen al podi a l'estrena de la Copa del Món

11/07/2018
Trial

Hidalgo i Llongueras pugen al podi a l'estrena de la Copa del Món

Alba Hidalgo i Sergi Llongueras van pujar al podi a l'estrena de la Copa del Món de Trial en la primera prova disputada a Vöcklabruck (Àustria), el que suposa el seu millor resultat històpric en la màxima competició mundial de trial.

En categoria masculina, el britànic Jack Carthy va imposar-se amb claredat en una final amb 3 catalans: Llongueras acabava 2n i signava un podi històric davant el francés Coustellier, Pol Tarrés 4t empatat amb el tercer i Jordi Araque 6è. Els pilots catalans ja apuntaven maneres després de signar unes bones rondes prèvies, i també després de l'espectacular primera meitat de temporada que han signat tots ells en les competicions catalanes i estatals. Llongueras, que pujava al podi 10 anys després que ho fés Dani Comas qui fou l'últim català en aconseguir-ho, es mostrava "satisfet perquè feia temps que ho buscava, però per les lesions no ho podia aconseguir" i es mostrava molt ambiciós per les properes cites de la Copa Mundial.

En les fèmines, Alba Hidalgo també pujava al podi per primer cop, al tercer calaix i darrera les consagrades Nina Reichenbach i Nadine Kamark. En les semifinals va tenir una actuació més discreta però va signar una final excel·lent aconseguint un podi històric.

La resta de respresentants catalans foren en la roda petita 20" Eloi Palau (9º) i Domènec Lladó (20º) que no van passar les semis, i també Toni Guillén i Martí Aran eliminats a quarts de final.

La propera cita internacional important pels nostres pilots seran els Campionats Europeus de Moudon (Suïssa) els propers 20 i 21 de juliol.

Declaracions d'Alba Hidalgo i Sergi Llongueras
Classificacions UCI Trials Vöcklabruck

[Foto: UCI Trials]