Jordi Araque és el millor pilot del rànquing FCC

13/12/2017
Trial

Jordi Araque és el millor pilot del rànquing FCC

L’osonenc Jordi Araque ha acabat la temporada 2017 en la primera posició del rànquing FCC (Federació Catalana de Ciclisme) consolidant-lo com a millor esportista de l’any a nivell autonòmic.

Al llarg de l’any Araque ha obtingut una victòria i dos tercers llocs com a resultats més destacats. La regularitat l’ha ajudat a consolidar-se en la primer posició amb un total de 113 punts. Araque ha ascendit de la tercera posició obtinguda l’any passat a la primera desbancant Sergi Llongueras. El maresmenc ha estat apartat de la competició per una lesió, pràcticament tota la temporada, i només ha pogut lluitar en una prova.
 
En segona posició i amb 111 punts trobem a Domènec Lladó. Lladó ascendeix de la sisena a la segona posició respecte el 2016. Aquesta temporada ha pujat al podi en tres ocasions, una d’elles com a segon i dues com a tercer.
 
Destacar la tercera posició de l’aragonès Abel Mustieles. L’actual Campió del Món ha participat en cinc de les deu proves obtenint quatre victòries i un setè lloc. El grup dels deu primers el tanca el basc Ion Areitio amb 52 punts havent obtingut una victòria, un segon i un tercer.
 
Veure rànquing 2017: http://bit.ly/2Ad1SMD