La Copa Barcelona de Trial es tanca a Llinars del Vallès

22/10/2019
Trial

La Copa Barcelona de Trial es tanca a Llinars del Vallès

La darrera prova de la Copa Barcelona de Trial 2019 es disputarà a Llinars del Vallès aquest proper diumenge 27 d'octubre. Per tercer any consecutiu, la localitat vallesana acull una prova de la Copa Barcelona, que serà molt espectacular gràcies al format i el lloc on es farà. La competició estarà ubicada al centre del poble, als Camps de l’Illa just darrere el Pavelló d’Esports. El format de la competició serà el mateix de les Copes del Món, en què les diferents categories participaran individualment.

La quarta i última prova de la Copa Barcelona de Trial (Tota la informació) es preveu molt espectacular tant per pilots com espectadors. En categoria Expert, un Nil Benitez que ha guanyat dues de les tres proves disputades manté una ajustada avantatge sobre el segon classificat Martí Riera. En tercer lloc es troba Martí Yélamos i la prova de Llinars serà decisiva per saber el guanyador del Campionat.

El pilot de Sant Fruitós de Bages Ot Sierra manté una còmoda avantatge amb Genís la Haba en Categoria R1, en Categoria R2 Martí Rusiñol i Martí Cros es perfilen com els possibles guanyadors finals, ja que arriben tots dos amb quasi els mateixos punts. En categoria R3, Alba Riera lidera la categoria amb una amplia avantatge. En la resta de categories lidera, Albert López (Master 1), Marcos Díaz (Master 2), Andrea Perez (Aleví), Guim Jodar (Principiant), Biel Castaño (Benjamí), Arnau Mellado (Pre benjamí), Alex Rodriguez (Open Blau), Lluc Roa (Open blanc).

Tots el participants en la prova de Llinars del Vallès tindran uns mitjons Inverse com a record, i al final de la competició es repartiran els trofeus als tres primers classificats de cada categoria a la prova de Llinars i els premis pels cinc primers classificats de la classificació general, gentilesa de tots els col·laboradors de la Copa Barcelona de Trial.