La Copa Barcelona de Trial va posar punt i final a Llinars del Vallès

08/11/2018
Trial

La Copa Barcelona de Trial va posar punt i final a Llinars del Vallès

Llinars del Vallès tancava la Copa Barcelona de Trial 2018 aquest passat diumenge 28 d’octubre, amb una comptició organitzda amb el format tipus "copa del món", amb zones molt exigents muntades especialment per aquesta competició.

El temps no va acompanyar, però malgrat la pluja i el fred 100 riders no es van voler perdre una de les millors competicions de l’any. La competició era de 5 zones a 2 voltes, on totes las categories van participar-hi individualment, gaudint tant públic com ciclistes de l'espectacle.

Les zones de tipus artificial es composaven de diferents materials, com pedres, prefabricats de formigó, mòduls de fusta, troncs,etc. La organització va decidir separar les zones amb dos grups, tenint així un esdeveniment més dinàmic i divertit. 

En la màxima categoria (expert) Alan Rovira de Castellar del Vallès va dominar amb autoritat, guanyant les quatre competicions d’aquest 2018 i proclamant-se campió absolut. La categoria R1 va ser molt disputada i fins a finalitzar la prova de Llinars no es va saber el guanyador, que finalment es va decantar per Martí Riera de Vic, que es va vestir el Maillot de campió de la CBT 2018.
No hi va haver sorpreses en categoria R2, on el local Josep Sabé en va tenir prou amb el segon lloc a Llinars per alçar-se campió 2018. Arnau Blancafort de Folgueroles va guanyar la prova de Llinars i el campionat en categoria R3.

Els altres guanyadors a Llinars en les restants categories van ser: Pau Ribera (Aleví), Paula Cuesta (Principiant), David Castellà (Open blau), Max Solé (Open blanc), Arnau Riera (Benjamí), Grau Franch (Pre benjamí).

En acabar la competició es van donar els trofeus als tres primers classificats de cada categoria i tot seguit els premis als cinc primers de cada categoria a la classificació general.

Els riders que van vestir-se amb el Maillot de campió de la CBT 2018 van ser: Alan Rovira (Expert), Martí Riera (R1), Josep Sabé (R2), Arnau Blancafort (R3), Pau Ribera (Aleví), Paula Cuesta (Principiant), David Castellà (Open blau), Alex Rodríguez (Open blanc), Aleix Gausset (Benjamí), Lluc Roa (Pre benjamí). 

Moltes felicitats a tots/es!