La Copa Catalana de trial comença el 29 de març a Barcelona

03/03/2015
Trial

La Copa Catalana de trial comença el 29 de març a Barcelona

La Copa Catalana de Trial 2015 torna enguany amb una prova inscrita en el calendari UCI classe C1, i s’estrena el diumenge dia 29 de març a Barcelona en el marc de la festa sobre rodes i la final d’etapa de la Volta Catalunya.
La primera prova de la competició catalana es desenvoluparà en l’entorn de les Fonts de Montjuïc ubicades a l’extrem de la avinguda Reina Maria Cristina, plaça de Josep Puig i Cadafalch davant de les quatre torres.
Aquesta prova internacional disputarà només les categories elit masculí i femení amb un format de competició similar al de les Copes del Món, amb prova classificatòria i final. Comptarà amb importants premis en metàl•lic pels finalistes.
Veure informació ampliada en el següent enllaç: http://www.trialsport.es/arxius/noticies_pdf/2015GeneralInfoCopaCatalanaTrial-C1.pdf
Enguany la Copa Catalana de Trial 2015 constarà de cinc proves més repartides entre els mesos de maig i d’octubre. La segona prova es durà a terme a la costa tarragonina, concretament a Torredembarra (Tarragonès) el dia 3 de maig. La ja tradicional prova de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) serà el dia 5 juliol. La prova d’alta muntanya tindrà lloc a l’estació d’esquí i muntanya de Vallter 2000, Setcases (Ripollès) el dia 19 de juliol. Òrrius (Maresme) i Terrassa (Vallès Occidental) seran enguany també seu del certament català els dies 11 i 25 d’octubre respectivament.
Rafa Tibau de Caldes de Montbui i Alba Hidalgo de Sant Andreu de Llavaneres varen ser-ne els guanyadors de la passada edició en categoria masculina i femenina respectivament.
La cita catalana comptarà també amb les competicions de Kid's Cup i d'Open Cup, mantenint així la filosofia dels seus inicis, la promoció per sobre de tot.
Així doncs totes les categories hi seran representades i els nivells seran assequibles per a tots els participants. Es disputaran les categories de pre benjamins (6 i menys), benjamins (7 i 8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys), infantils (13 i 14 anys), cadets (15 i 16 anys) i sènior (17 i més)
També es disputaran les categories denominades open, on el participants elegeixen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, comptarà amb els nivells de lliure, blanc, blau i verd .
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:15 amb un preu de 25€, sent les primeres sortides a partir de les 09:00.