La Copa Catalana de Trial i Kid\'s Cup puja fins a Vallter2000 el 18 de juliol

09/07/2010
Trial

La Copa Catalana de Trial i Kid\'s Cup puja fins a Vallter2000 el 18 de juliol

La Copa Catalana de Trial i Kid's Cup torna a l'acció el proper dia 18 de juliol amb una interessantíssima cita a l'estació d'esquí i muntanya de Vallter2000 a Setcases. Aquest petit municipi gironí de la comarca del Ripollès, situat al nord de la Vall de Camprodon, ens oferirà una de les cites més atractives de la temporada just a una setmana vista de les Jocs Mundials de la Joventut de Trial UCI.
La prova tindrà el seu desenvolupament en l'entorn natural dels serveis de la pròpia estació d'esquí i del restaurant de Vallter2000 que comptarà amb un total de 5 zones a 2 voltes. El traçat presenta com a principals característiques els blocs de roca que sobresurten dels verds prats de l'estació. Part del circuit es desenvoluparà en l'àrea adjacent de les pistes amb importants desnivells de roques que exigiran una gran capacitat de resistència per part dels esportistes.
Encara que el dia de la prova les probabilitats de pluja seran baixes, l'alçada, amb més 2.000 metres i una temperatura per sobre dels 20 graus, poden convertir-se en altres factors que cal tenir molt en compte. La prova començarà puntualment a les 9 del matí, sent les inscripcions 08:30 a 09:30.
El francès Aurélien Fontenoy, número 10 al rànquing UCI, és el líder després de la primera prova disputada el passat mes maig a Ripoll. La seva participació encara està per concretar de manera que els dos perseguidors més directes, el mataroní Andreu Miró i barceloní Joan Figueras, segon i tercer respectivament a Ripoll, disposaran a Vallter2000 d'una bona oportunitat per prendre el liderat en la classificació general i vestir-se l’un o l’altre el mallot de líder. Els que també defensaran el liderat a Vallter2000 són el cadet Bernat Seuba, l'infantil Oriol Roca, l’aleví Marc Seuba, el principiant Pol Dolz, el benjamí Martí Vayreda, i els open Marc Mateu, Lúa Vizcaino i Xavi Carreras en els nivells blanc, blau i verd respectivament.
Després del pas de la competició per Vallter2000, la Copa Catalana de Trial i Kid's Cup es pren un descans fins després de l'estiu, quan a principis d'octubre es desplaci fins Òrrius, a la comarca del Maresme, Terrassa a finals d'octubre i Girona a principis de novembre donaran per finalitzada l'edició 2010.

Fotografia: Aurélien Fontenoy, primer líder