La Copa Catalana de trial s´ enfila cap a Vallter 2000

17/07/2014
Trial

La Copa Catalana de trial s´ enfila cap a Vallter 2000

La Copa Catalana Trial no s’atura i torna el proper dia 20 de juliol amb l’esperada prova de Vallter 2000 de Setcases. El petit municipi gironí de la comarca del Ripollès situat al nord de la Vall de Camprodon oferirà una any més una de les cites més atractives de la temporada, i ho farà just a una setmana de la segona prova de la Copa del Món de Trial UCI que es celebrarà a Pra Loup (França) i a dues pels Jocs Mundials de la Joventut de Trial UCI que es disputaran a Zawiercie (Polònia) i on hi participaran un bon grapat d’esportistes catalans.
Aquesta prova d’alta muntanya que es disputarà a una alçada de 2000 metres es desenvoluparà en l'entorn natural de l’estació d'esquí i comptarà amb un recorregut total de cinc zones on els participant hauran de fer dues voltes. El traçat presentarà com a característiques principals els blocs de roca que sobresurten dels verds prats de l'estació. El circuit es desenvoluparà en l'àrea adjacent de les pistes amb importants desnivells que exigiran una gran capacitat de resistència per part dels esportistes.
Amb dues proves disputades fins el moment, La Massana (AND) i St. Antoni de Vilamajor, la barcelonina Lua Vizcaíno i el maresmenc Sergi Llongueras encapçalen la general elit femení i masculí respectivament.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00 del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€. També es poden fer presencialment el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
El primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories de principiants, alevins, open blau, open blanc, infantils, elit femení i open verd sent la sortida a les 09:00. De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, elit masculí i open taronja, sent la sortida a les 10:30.
Finalment d’11:00 a 11:30 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i open lliure, sent la sortida a les 11:30. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

Líders actuals

Cadet: Joan Martín (Granollers)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
Principiant: Josep Sabé (Llinars del Vallès)
Benjamí: Miquel Alarcon (Martorelles)
Pre Benjamí: Joan Fusalba (Esparreguera)
Open taronja: Cristofer Iglésias (Taradell)
Open verd: Albert Puigrefagut (Calldetenes)
Open blau: Pere Itchart (Barcelona)
Open blanc: Marc Cortina (Gironella)
Open lliure: Oriol Pablo (Gironella)