La Copa Catalana de Trial s'estrena a Torredembarra amb guanyadors de luxe

22/03/2022
Trial

La Copa Catalana de Trial s'estrena a Torredembarra amb guanyadors de luxe

Més de 130 ciclistes hi han pres part aquest cap de setmana de la prova inicial de la Copa Catalana de Trial a Torredembarra. A la prova organitzada pel Biketrial Costa Daurada Torredembarra, hi va destacar la selecció alemanya amb els dos actuals campions d'Europa i excampions Mundials Nina Reihenbach i Domink Oswald, l'anglès i excampió del Món Junior Charlie Rolls, l'actual campiona Mundial, la madrilenya Vera Baron, i molts més.

A l'elit femení hi va guanyar l'actual campiona ,undial Vera Barón tot i que empatada amb l'alemanya Nina Reichenbach, tercera va ser la catalana Laia Esquis. En l'elit masculí gran victoria de l'anglès Charlie Rolls, seguit d'Eloi Palau i tercer l'alemany Dominik, 4rt ja a prop del podi l'excampió Mundial Sergi Llongueras.

A la resta de categories els guanyadors van ser:
Travis Asenjo en R1, Alba Riera en R2, Marco Thoma en Master, Alex Rodriguez en R2, Eloi Batlle en alevins, David Lopez en principiants, Martí Lombarte en Open Blau, Dalmau Marí en Open Blanc i recordar quue les categories benjamins no tenen podi.

El calendari català de trial continuarà el pròxim diumenge amb la Copa Osona de Sant Julià de Vilatorta.