La Copa Catalana de trial viatja a Sant Antoni de Vilamajor

01/07/2015
Trial

La Copa Catalana de trial viatja a Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor serà la seu de la tercera prova de la Copa Catalana Trial 2015 el proper dia 5 de juliol. El petit municipi del Vallès Oriental situat a les faldes del  Montseny acollirà aquesta important prova del calendari de la Federació Catalana de Ciclisme en les magnífiques instal•lacions de Trial Evolution.
Abel Mustieles (número 1 en el rànquing UCI)  és el líder provisional de la Copa Catalana Trial 2015 en categoria elit masculí seguit dels maresmencs Sergi Llongueras i Pol Tarrés després de la disputa de les proves de Barcelona i de Torredembarra. De cara a diumenge les coses poden canviar degut a la baixa de Llongueras, intervingut recentment del menisc, esperem una ràpida recuperació.
En elit femení la classificació provisional és encapçalada per la barcelonina Lua Vizcaino, seguida per Carla Caballé i per Alba Hidalgo amb 35, 34 i 28 punts respectivament.
Aquesta segona prova de la Copa Catalana Trial 2015, organitzada pel Club Ciclista Trencacames, tindrà un exigent recorregut total de cinc zones i dues voltes, la duresa de la qual es preveu que s’intensifiqui per la climatologia de l’època.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres  abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
Pel que fa al programa de la prova, el primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, open blau, open blanc, infantils i open verd sent la sortida a les 09:00.
De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, sènior, elit femení i elit masculí, sent la sortida a les 10:30.
Finalment d’10:30 a 11:00 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i principiants, sent la sortida a les 11:00.
El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 11:30.

Veure informació ampliada en el següent enllaç: http://www.trialsport.es/informacio_competicio_trial/copa-catalana-trial/140/ca#.VZKP6vntlBd

Les altres categories les encapçalen els següents participants:

Sènior: Albert Clapers (Arties)
Cadet: Borja Conejos (Zarzalejo)
Infantil: Martí Vayreda (Olot)
Aleví: Gaudí Vall (Encamp, AND)
Principiant: Dídac Peña (Vic)
Benjamí: Roger Isern  (Vallgorguina)
Pre Benjamí: Luca Ribera (Vilassar de Mar)
Open verd: Pere Itchart (Barcelona)
Open blau: Guillem Oliver (Taradell)
Open blanc: Oriol Vargas (Matadepera)