La Copa Catalana trial aterra a Sant Antoni de Vilamajor

03/07/2014
Trial

La Copa Catalana trial aterra a Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor serà la seu de la segona prova de la Copa Catalana Trial 2004 [prova internacional UCI C1] el proper dia 6 de juliol. El petit municipi del Vallès Oriental situat a les vessants meridionals del Montseny acollirà aquesta important prova del calendari a les a les instal•lacions de Trial Evolution.
Rafa Tibau és el líder provisional de la Copa Catalana Trial 2014 en categoria elit masculí seguit dels maresmencs Sergi Llongueras i Pol Tarrés després de la disputa del GP Vallnord celebrat a La Massana, Andorra a principis de juny.
En elit femení la barcelonesa Lua Vizcaino encapçala la categoria seguida de Carla Caballé i d’Alba Hidalgo.
Per tercer any la prova vallesana tindrà el gran atractiu de ser prova internacional UCI categoria C1, fet pel qual suposa un al•licient extra pels participants al poder obtenir punts pel rànquing internacional UCI.
Aquesta segona prova de la Copa Catalana Trial 2014, organitzada pel Club Ciclista Trencacames, tindrà un exigent recorregut total de sis zones i tres voltes, la duresa de la qual es veurà intensificada per la climatologia de l’època.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00 del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€. També es poden fer presencialment el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
El primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories de principiants, alevins, open blau, open blanc, infantils, elit femení i open verd sent la sortida a les 09:00. De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, elit masculí i open taronja, sent la sortida a les 10:30. Finalment d’11:00 a 11:30 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i open lliure, sent la sortida a les 11:30. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

Actuals líders

Cadet: Joan Martín (Granollers)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
Principiant: Jordi Tulleuda (Taradell)
Benjamí: Marc Piquer (St. Sadurní d’Anoia)
Pre Benjamí: Alba Riera (Vic)
Open taronja: Cristofer Iglésias (Taradell)
Open verd: Albert Puigrefagut (Calldetenes)
Open blau: Pere Itchart (Barcelona)
Open blanc: Guillem Oliver (Taradell)
Open lliure: Oriol Pablo (Gironella)