La Copa Osona de Trial 2009 finalitza el proper diumenge

24/06/2009
Trial

La Copa Osona de Trial 2009 finalitza el proper diumenge

En l’apartat esportiu hem de destacar a l’esportista local Eloi Paré, que arriba a Calldetenes amb la tranquil·litat de ser el guanyador matemàtic en categoria cadet. L'abadessenc Eduard Planas encapçala la categoria expert amb 80 punts, l'osonenc Gerard Aguilar és segon amb 68, mentre que Rafael Tibau de Caldes de Montbuí és tercer amb 67. Pel que fa a les altres categories els liderats són per Joan Llongueras d'Orrius en open blanc, l'osonenc Martí Aran en principiants, Marc Viñas en infantils i Marc Seuba en alevins. El benjamí Pol Cabré-Verdiell de Terrassa ja és el guanyador matemàtic, després d’haver guanyat totes les proves. En la categoria d’open blau ens trobem un triple empat en el liderat, compartit per Jaume Sala, Adrià Torralba i Víctor Ruiz, tots tres tenen 73 punts i a Calldetenes s'hauran de disputar les places del podi.

Per altra banda cal mencionar els possibles guanyadors del premi commemoratiu del 10è aniversari, que consta d’un rellotge Kronos i d’unes ulleres Eassun.  Els aspirants al premi són: l’aleví Efrem Frases, el benjamí Nil Vilaregut, el cadet Roger Pera, l’expert Pol Tarrés, l’infantil Oriol Prat, l’open blanc Marc Saborit i l’open blau Aitor Cortés.

Aquest premi s’atorgarà al 10è classificat final de cada categoria, sempre i quan hagi disputat les sis proves i el reculli personalment, si no és així el premi passarà al 9è classificat aplicant el mateix criteri i així successivament. Aquest premi especial 10è aniversari, també el guanyaran el primer i l’últim classificat absolut i que ara mateix són el benjamí Pol Cabré-Verdiell i el cadet Nacho Heredia. En l’acte de lliurament de premis hi haurà l’alcalde de Calldetenes Sr. Jaume Mas i el regidor d’esports Sr. Joan Quintana com a amfitrions de l’acte, i seran acompanyats per la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme Sra. Carme Mas, el conseller d’esports del Consell Comarcal d’Osona, Sr. Josep Musull, el president de la Unió Ciclista Vic, Sr. Joan Torres, el gerent de McDonald’s Vic Sr. Joan Ramon Cazorla i el director de Kronos Espanya, Sr. Xavi Vendrell.

 

Tota la informació a www.trialsport.es