La Copa Osona de trial continua a Roda de Ter

04/05/2008
Trial

La Copa Osona de trial continua a Roda de Ter

En categoria cadet Roger Vinyoli de Santpedor ha estat el guanyador, mantenint-se còmodament primer a la general. L'han acompanyat al podi Pol Tarrés de Cabrils i David Torres de Sant Feliu de Llobregat.

Bernat Seuba d'Òdena ha obtingut avui la quarta victòria en infantil superant de 4 punts l'osonenc Eloi Paré i de 23 el ripollès Marc Puertas. La victòria d'avui d'Ignasi Vidal en categoria aleví, el manté encara en la cinquè posició de la general. La classificació és encapçalada per Domènenc LLadó d'Argentona, segon a Roda, Jaume Sala de Sant Joan de Vilatorrada ha estat tercer. El millor osonenc ha estat el participant local Jordi Araque en cinquena posició.

En categoria principiant, Marc Seuba ha acumulat també la quarta victòria consecutiva, al podi l'han acompanyat Gerard Garcia de Sant Esteve de Palautordera i Nil Martinez de Premià. El millor osonenc ha estat Martí Aran de Borgonyà.

A la categoria dels mes petits, els benjamins, Jan Isern de Matadepera ha estat el guanyador seguit de Pol Dolz i de Martí Callís.

Riel Comerma en  vuitena posició ha estat el millor osonenc.

Finalment en categoria open Josep Lladó s'ha emporta la victòria amb 7 punts, per davant d'Isak Martinez amb 10 i de Jorge Uztiverea amb 12.

 

La cinquena prova serà el dia 1 de juny a Sant Julià de Vilatorta. Abans però alguns dels participants de la Copa Osona prendran part a la primera cita del Campionat d'Espanya que es diputarà a San Martín de Valdeiglesias (Madrid) el proper 10 i 11 de maig. I també abans de la prova vilatortina, tindrà lloc a Sta. Maria de Corcó-L'Esquiol la primera prova de la Copa Catalana de Trial i Kid's Cup.

 

Nota de la comissió de trial de la F.C.C.