La Copa Osona de Trial entra a la recta final

27/04/2009
Trial

La Copa Osona de Trial entra a la recta final

El traçat de deu zones s’ha realitzat a l’ermita de Sant Salvador de Còdol i l’aigua caiguda ha complicat algunes de les zones, a priori, senzilles per alguns dels més de cent participants inscrits.

El guanyador de la prova ha estat Eduard Planas de Sant Joan de les Abadesses amb 1 punt. L’han acompanyat el podi Guillem Mauri de Calella de Palafrugell amb 13 punts i Gerard Aguilar de L’Esquirol amb 16 punts.

A dues proves per la final, el liderat expert passa a ser pel de Sant Joan amb 60 punts, l’osonenc Aguilar amb 58 punts es manté segon i el mataroní Andreu Miró amb 54 punts, setè a Roda, descendeix fins la tercera plaça. Tot sembla indicar que la lluita per les posicions finals seran disputades per aquest tres esportistes. Rafael Tibau podria posar-se pel mig, ja que es quart amb 50 punts.

Eloi Paré de Calldetenes ha obtingut la victòria en cadets. En infantils el guanyador ha estat Ignasi Vidal de Sant Fost de Campsentelles. Marc Seuba d’Òdena ha estat el millor aleví. L’andorrà Ivan Punzano s’ha emportat el triomf en principiants. En benjamins nova victòria del de Terrassa, Pol Cabré-Verdiell. Adrián Ruedas d’Òrrius i Jaume Sala de Sant Joan de Vilatorrada han estat els respectius guanyadors en open blanc i open blau.

Pel què fa a la classificació general i amb quatre proves disputades, Eloi Paré ocupa la primera posició en cadets. Joan Torres ho és en infantils, Marc Seuba en alevins, Martí Aran en principiants, Pol Cabré-Verdiell en benjamins, Adiran Ruedas en open blanc i Víctor Ruiz en open blau.

També cal mencionar els classificats que opten al premi dels 10 anys de la Copa Osona Trial, consistent en un rellotge Kronos i unes ulleres Eassun i que ara mateix són Miquel Vendrell en expert, Mateo Molleri en cadets, Ot Marsal en infantils, Albert Rodrigo en alevins, Jordi Cano en principiants, Gerard Lladó en benjamins, Marc Saborit en open blanc i Aitor Corés en open blau.

 

La cinquena prova serà a Sant Julià de Vilatorta el dia 31 de maig. Abans però hi ha la cita de la primera prova de la Copa Catalana Trial i Kid’s Cup a Santa Maria de Corcó-L’Esquirol el dia 24 de maig.