La Copa Osona trial arriba diumenge a Folgueroles

13/03/2015
Trial

La Copa Osona trial arriba diumenge a Folgueroles

El proper diumenge dia 15 de març es disputarà a Folgueroles la tercera prova puntuable per a la setzena edició de la Copa Osona de Trial. La prova transcorrerà entre l’ermita de la Damunt i el bosc de Can Clotet; sent l’entorn de l’ermita la zona destinada a l’aparcament, a les inscripcions, al podi i al bar.
El paratge boscós i rocós que hi ha entre la Damunt i Can Clotet serà el lloc on s’ubicaran les zones de la competició, en seran un total de cinc on els participants hauran de realitzar dues voltes.  Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres  abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
Pel que fa als horaris, el primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, open blau, open blanc, infantils i open verd sent la sortida a les 09:00. De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, sènior, elit femení i elit masculí, sent la sortida a les 10:30. Finalment d’10:30 a 11:00 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins, principiants i open lliure, sent la sortida a les 11:00. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 11:30.

Líders

Elit masculí: Sergi Llongueras (Òrrius)
Elit femení: Carla Caballé (Viladecavalls)
Sènior: Benet Torrella (Terrassa)
Cadet: Martí Aran (Borgonyà)
Infantil: Bernat Prat (St. Celoni)
Aleví: Domènec Lladó (Argentona)
Principiant: Hugo Orgaz (La Massana)
Benjamí: Marc Codina (Taradell)
Pre benjamí: Luca Ribera (Vilassar de Mar)
Open verd: Martí Prat (Roda de Ter)
Open blau: Arnau Forns (Vilanova del Vallès)
Open blanc: Alex Cobles (Tordera)