La Copa Osona Trial viu la seva tercera cursa

09/03/2008
Trial

La Copa Osona Trial viu la seva tercera cursa

El participant de Valls, Joan Busquet ha estat el millor a la categoria expert amb 10 punts, superant de set punts a l'osonenc Gerard Aguilar que ha marcat la millor volta amb només 3 punts. Joan Figueras de Barcelona ha estat tercer amb 25 punts.
Amb aquest segon lloc, Aguilar desbanca al fins ara líder de la general, el mataroní Andreu Miró, que ha acabat setè.

En categoria cadet Roger Vinyoli de Santpedor ha estat el guanyador, sent Pau Izquierdo, en sisena posició, el millor osonenc. Bernat Seuba d'Òdena, amb 8 punts, ha superat per una àmplia diferència a l'osonenc Eloi Paré amb 20 punts en infantils. En categoria aleví Domènenc Lladó d'Argentona ha guanyat per davant de l'osonenc Jordi Araque per només 2 punts, 27 per Lladó contra els 29 d'Araque.

Marc Seuba, Gerard Garcia i l'osonenc Martí Aran, han estat els tres classificats a la categoria principiant. A la categoria dels més petits, els benjamins, Pau Caballé ha donat la sorpresa imposant-se amb 1 punt per davant de Jorge Alonso i de Pol Dolz, ambdós amb 4 punts. Finalment en categoria open Josep Lladó s'ha imposat per davant Jorge Uztiverea i de Blai Homs. 

 

La quarta prova serà el dia 4 de maig a Roda de Ter-Masies de Roda.

 

Fotografia: Podi de la categoria aleví