La Copa Tarragona de Trial 2021 tanca amb èxit a Gandesa

22/11/2021
Trial

La Copa Tarragona de Trial 2021 tanca amb èxit a Gandesa

Aquest diumenge s'ha tancat el calendari 2021 la Copa Tarragona de Trial amb la prova final a Gandesa (Terra Alta), que també ha tancat la temporada de trial català d'enguany. 50 participants d'arreu de Catalunya, Aragó i Castelló han pres part en aquest campionat per fomentar la base de la disciplina sota la organització del Biketrial Costa Daurada Torredembarra Club.

Gandesa ha ofert per aquesta prova final Bikepark molt atractiu amb diversitat de materials com troncs, roques, tubs i contenidors.

Els guanyadors de les diferents categories han estat els següents. En R2 la màxima categoria d'aquesta Copa TGN, amb victòria de la cursa i del campionat per Evegny Semenov, d'Andorra Trial club. En R3, la segona victòria va ser per Joan Solé a la cursa però el títol del campionat és per Axel Méndez del Bikepark Bauhaus Torredembarra

En alevins, victòria per Jan Castillo a la cursa i de Martí Lombarte al campionat del Bikepark Bauhaus Torredembarra. En principiants, victòria de Nestor Lahoz a la cursa i de Hugo Tamame al campionat, del Bicisprint Sabadell. I en les categories Open: l'Open Blau ha tancat amb victòria d'Erik Manrique, en Open Blanc victòria de Dalmau Mari i en Open Negre victporia de Cesar Llaberia.

També hi ha hagut 10 participants en categoria benjamí, els més petits, on recordeu que no es realitza classificació i tots els participants tenen medalla.