La Copa Tarragona de trial comença diumenge a El Catllar

15/03/2019
Trial

La Copa Tarragona de trial comença diumenge a El Catllar

L'edició del 2019 de la Copa Tarragona de Trial comença, com els últims anys, a la localitat d'El Catllar. La d'aquest diumenge 17 de març és la primera de les quatre dates previstes per la competició tarragonina, que també té cites previstes a Roda de Barà (27 d'abril), Prades (16 de juny) i Cambrils (27 de juliol). Consulta'n el calendari complet.

Ho farà amb les categories de R1 (vermell), R2 (taronja), R3 (verd), Aleví (blau), Principiant (blanc), Benjamí (lliure) i les categories open Blanc i Open blau, ja que les R1, R2 i R3 són obertes d'edat, les categories són mixtes. A les 9h s'obre la taula de cursa i a les 9:30h prendran la sortida R2, R3 i Alevins. A les 10:30h sortiran els els R1, Principiants, Benjamins i Opens. L'entrega de premis serà en acabar, a les 12:30h aproximadament. Hi haurà servei de bar i sortejos com és habitual a la Copa Tarragona.

El circuit d'El Catllar tindrà 5 zones que els participants han de completar dues vegades: dues a la zona del castell, una natural i una semi-artificial, dues més a la vora del riu aprofitant roques i desnivell natural combinat amb material artificial, i una zona artificial dins de la Torre d'en Guiu on també es realitzarà la sortida i entrega de premis.