La Copa Tarragona de Trial continuà a El Catllar

13/04/2015
Trial

La Copa Tarragona de Trial continuà a El Catllar

La tercera prova de la Copa Tarragona de Trial s'ha disputat aquest diumenge a El Catllar (Tarragonès), l'espai escollit per a la prova ha estat l'entron del magnífic castell del municipi, el qual ha ofert un traçat de cinc zones d'allò més divertides i selectives pels cinquanta participants que hi han participat vinguts d'arreu de Catalunya, Aragó i Andorra 

En categoria open blanc el guanyador ha estat Gerard Anglada de Sant Sadurní d'Anoia amb zero punts, Marta Balsells, segona, continua lider a la general..

En categoria open blau, Ot Sierra de St. Fruitos de Bages ha estat el vencedor i és el nou líder de la categoria.

En open verd el guanyador ha estat Jan Bardolet, de Tarragona, que s'ha imposat còmodament amb sis punts, el líder és Edgar Asenjo.

En categoria benjamí, la dels més petits i amb catorze participants, el guanyador ha estat Marc Alamilla, el de Vallgorguina ha acabat amb zero punts; i afiança el seu lideratge.

La categoria de principiants, amb deu participants, el vencedor de la prova ha estat Albert Llorenç de St. Feliu de Codines. Un doble empat entre Llorenç i Eder Rofes en laprimera posició s'ha acabt decidint pel de Sant Feliu de Codines. Alba Riera de Vic continua al capdavant de la classificació.

En alevins el guanyador ha estat Jordi Tulleuda de Taradell amb dos punts, Marc Piquer continua líder de la categoria.

Martí Riera de Vic ha estat estat el vencedor amb onze punts  i continua primer al capdavant de la classificació general.

Finalment en cadets el vencedor ha estat Arnau Codina de Vilanova i la Geltrú, que reapareixia després d'una lesió i ha guanyat en una classificació força ajustada entre Uriel Gil i Sergi Segú. El líder del campionat a la categoria és Ferran Sanchez, quart a El Catllar.

 

D'aquí a dues setmanes es decidiran els vencedors finals a la última prova que es diputarà el dia 26 d'abril a El Vendrell.

 

Classificació de El Catllar: https://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=6696#clasificaciones

Classificació genereal: https://www.ciclisme.cat/clasificaciones/2015/CT15_G_1.pdf

Fotos per Jorge Vilchez: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1434041170223885.1073741845.1405670136394322&type=1