La Copa Tarragona de trial finalitza diumenge a Torredembarra

12/07/2014
Trial

La Copa Tarragona de trial finalitza diumenge a Torredembarra

El proper diumenge 13 de juny tindrà lloc a Torredembarra (Tarragonès) la tercera i última prova de la Copa Tarragona de Trial.
La prova és organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada i compte amb la col•laboració de l’Ajuntament de Torredembarra, de MBC Motor així com també de la Federació Catalana de Ciclisme.
La prova tindrà lloc en el Trialpark de la localitat tarragonina i constarà d'un total de cinc zones on els participants hauran de fer dues voltes.
La Copa Tarragona és una competició apte per a totes les edats i nivells. Es disputaran un total de vuit categories: benjamins (8 anys i menys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys) i cadets (15 anys I més). També es disputaran les categories denominades open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, amb els nivells de blanc, blau i verd.
Les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment el dia de la prova de 8:30 a 9:30, essent la sortida a partir de les 9:00. El preu de la inscripció és de 20€.

Actuals líder de la general

Cadet: Alan Rovira (Castelar del Vallès)
Infantil: Martí Riera (Vic)
Aleví: Dídc Riau (Mequinenza)
Principiant: Marc Hidalgo (St. Andreu de Llavaneres)
Benjamí: Roger Martínez (St. Feliu de Codines)
Open Blau: Martín Emde (Canyelles)
Opeb Verd: Alba Hidalgo (St. Andreu de Llavaneres)

Per més informació: http://www.trialtarragona.blogspot.com/