La Copa Tarragona de Trial s'inicia a El Catllar

02/03/2020
Trial

Ja ha començat la Copa Tarragona de Trial en bicicleta, que va celebrar la seva primera cita del calendari 2020 aquest darrer diumenge 1 de març al Catllar (Tarragonès), a mans del club torrenc Bikepark Costa Daurada Torredembarra, que organitza aquestes curses per dinamitzar l'esport paral·lelament a la seva feina d'escola de ciclisme.

El Catllar va celebrar un trial amb zones de terreny molt natural combinades amb alguns elements artificials que han agradat molt als participants vinguts de tota Catalunya, Aragó, Castelló i fins i tot amb un participant del País Basc i un de la Rioja.

A la màxima categoria R1, ha guanyat el pilot de La Rioja i actual Campió del Món Travis Asenjo. En R2 Didac Peña de Vic. En R3 el basc Beñat Segurola, en Aleví Pep Llopart, en Principiant Jan Puig, en La categoria dels més petits els Benjamins primera victoria d'Alan Mendez del club organitzador, victoria del seu germà Axel Méndez en open blau i d'Erik Bertran en open blanc.

La propera prova de la Copa Tarragona (Tota la informacióel 22 de març a Gandesa, a un Bikepark Gandesa que ja va agradar molt al 2018 i torna amb noves portaconsde material.