La Copa Tarragona de Trial visità L'Aleixar

24/03/2015
Trial

La Copa Tarragona de Trial visità L'Aleixar

Tot i la inestabilitat meteorològica del passat cap de setmana, es va poder disputar a L'Aleixar, la segona prova de la Copa Tarragona de Trial. La prova va comptar amb més de cinquanta inscrits.
Les zones es van haver d'adaptar durant la jornada de dissabte a causa de la forta pluja, finalment tres d'elles van ser formades amb materials artificials, les dues restants van ser naturals amb roca i aigua.
A la categoria open blanc el vencedor ha estat Gerard Anglada que ha vençut còmodament. Marta Balsells encapçala la general.  En open verd Pere Ichart ha estat el vencedor de forma ajustada per davant d'Edgar Asenjo que és el primer a al general.
A la categoria dels més petits, els benjamins, Marc Alamilla ha estat el vencedor amb zero punts, i ara passa a dominar la general.
Poldo Sillué en principiants ha estat el vencedor amb zero punts, empatat amb Alba Riera que ha estat segona. Joan Fusalba quart a la prova, és el líder del de la categoria.
En categoria aleví i infantil el vencedors han estat Marc Piquer i Nil Bentez respectivament, amb aquestes victòries es col•loquen al capdavant de les respectives classificacions generals
Finalment a la màxima categoria de la Copa Tarragona, la cadet, Ferran Sánchez s'ha emportat la segona victòria consecutiva i es consolida al capdavant de la Copa Tarragona.

La propera prova de la Copa Tarragona serà d'aquí tres setmanes, 12 d'abril a El Catllar.

Classificació de la prova: https://www.ciclisme.cat/clasificaciones/CT15_2.pdf
Classificació general: https://www.ciclisme.cat/clasificaciones/2015/CT15_G.pdf