La novena edició de la Copa Osona de trial finalitza diumenge a Calldetenes

26/06/2008
Trial

La novena edició de la Copa Osona de trial finalitza diumenge a Calldetenes

La darrera prova es desenvoluparà íntegrament en el circuit de trial de Calldetenes en un traçat format de cinc zones a dues voltes. Les inscripcions i sortida es faran a partir de les 08:30 a la piscina municipal.
Pel que fa a l'apartat esportiu, a Calldetenes es decidiran les quatre categories pendents de tenir campió, ja que tan la expert amb Gerard Aguilar, la cadet amb Roger Vinyoli i la principiant amb Marc Seuba, es varen decidir a Sant Julià de Vilatorta. Així doncs el benjamí Jan Isern, l'aleví Domènec Lladó, l'infantil Bernat Seuba i l'open Josep Lladó; hauran de mantenir el bon ritme de cursa portat fins el moment per proclamar-se guanyadors finals.
El lliurament de premis serà a partir de les 13h a l'auditori teatre de Calldetenes i comptarà amb la presència de Josep Musull, conseller d'esports del Consell Comarcal d'Osona; Jaume Mas, alcalde de Calldetenes; Joan Quintana, regidor d'esports de l'Ajuntament de Calldetenes i de Joan Ramon Cazorla, gerent de McDonald's Vic.

En el lliurament de premis es lliuraran el trofeus corresponents a la prova de Calldetenes, el trofeus corresponents als tres classificats finals de cada categoria, els trofeus Consell Comarcal d'Osona pel millor osonenc classificat de cada categoria i el premi al campió absolut

 

Per veure classificacions

 

Nota i fotografia de la Comissió de Trial de la F.C.C.