La penúltima de la Copa Osona, diumenge a L'Esquirol

23/05/2018
Trial

La penúltima de la Copa Osona, diumenge a L'Esquirol

Coincidint amb el CabrerèsBTT, la penúltima prova de la Copa Osona tindrà lloc el diumenge dia 27 de maig a l’Esquirol. Per a molts, serà la prova decisiva per obtenir els punts necessaris per ser-ne els guanyadors matemàtics a falta de la última prova que tindrà lloc a Vic el dia 30 de juny.

A l’Esquirol podrem veure en acció a un dels esportistes destacats d’enguany, el maresmenc Sergi Llongueras, que des de principi de temporada es mostra imbatible en aquesta edició de la Copa Osona. Llongueras encapçala la general amb 90 punts. En segona posició hi ha l’osonenc Eloi Palau amb 77 i a la tercera posició el també maresmenc Domènec Lladó amb 75.  A la categoria R1 l’olotí Martí Vayreda és el primer classificat amb 79 punts. En R2 i R3 els respectius líders són Conrad Navarro i Victor Pérez.

Enguany hem de destacar una molt bona participació de noies, sobretot a la categoria de principiants, on ara mateix n’hi ha tres amb bones opcions d’ocupar posició de podi. Les primeres posicions a la general a les categories del petits després de Calldetenes, Folgueroles i Taradell són per:

  • Aleví: Laia Esquís (Òrrius)
  • Principiant: Armand Moreno (La Garriga)
  • Benjamí: Martí Peña (Avinyó)
  • Pre Benjamí: Lluc Roa (St. Llorenç Savall)
  • Open blau: Poldo Sillue (Mequinenza)
  • Open blanc: Alex Rodriguez (Sta. Perpetua de Mogada)

La prova de l’Esquirol combina una amplia varietat de zones, una d’elles situada al bell mig del village del CabrerèsBTT, les altres quatre, totes naturals, tindran exigents pendents i grans blocs de roca i s’ubicaran en el camí que porta a la font de l’Escudella, a més la prova del Collsacabra és de fàcil seguiment pels espectadors ja que totes les zones s’ubiquen a un radi de 800m aproximadament.

Per participar, cal inscriure’s a través del web www.trialsport.es, hi ha temps fins les 23:59 del dijous abans de la prova i el preu és de 20€ per prova. Tota la informació de la Copa Osona es pot trobar en el següent enllaç: http://bit.ly/2EahxSZ