La quarta prova de la Copa Osona el proper diumenge a Roda de Ter

09/04/2010
Trial

La quarta prova de la Copa Osona el proper diumenge a Roda de Ter

El proper diumenge es disputarà a Roda de Ter – Masies de Roda la quarta prova puntuable de la onzena edició de la Copa Osona de Trial. La prova tindrà lloc a l’entorn de l’Ermita de Sant Salvador de Còdol, situada en un paratge molt bonic, envoltada de bosc i molt a prop de les aigües del pantà de Sau. Les zones es caracteritzen pels forts pendents de pedra i terra, parts d’elles d’una antiga pedrera. La prova comptarà amb un servei de bar a peu de cursa amb venda de begudes d’entrepans de botifarra.
Les inscripcions començaran a les 08:30 i la sortida es farà a partir de les 9 del matí. s’espera una gran afluència de participants vinguts d’arreu de Catalunya, Andorra, França i en aquesta ocasió també de Bèlgica. Amb l’arribada de la quarta prova sobrepassem l’equador de la competició osonenca. En algunes categories ja s’han començat a perfilar les posicions de podi i amb altres no estan encara clares les posicions. Amb les tres proves que falten caldrà esmenar-se per esgarrapar punts per intentar pujar posicions en la classificació
general. Així doncs, pel què fa les classificacions general després de les proves de Taradell, Tona i Folgueroles tenim en les primeres posicions a l’osonenc Gerard Aguilar en expert, Bernat Seuba d’Òdena en cadets, Eduard Aran de Borgonyà en infantils, Marc Seuba d’Òdena en alevins, Gerard Trueba d’Abrera en principiants, Riel Comerma de Folgueroles en benjamins, Joan Martín de Granollers en open blanc, Aitor Cortés de Manlleu en open blau i Xevi Carreras de Sils en open verd.

Com arribar

Podeu arribar-hi des de Girona o Lleida per la C-25, Eix Transversal (sortida 183) amb sortida a Roda de Ter, i si veniu de Barcelona o Ripoll podeu venir per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de Roda de Ter. Per arribar al lloc de la prova cal travessar Roda de Ter i seguir per la C-153 direcció l’Esquirol. Al barri de les Cases Noves trencar a la dreta i seguir per una estreta carretera durant 1,5 km. Els Ajuntaments de Roda de Ter i Masies de Roda i els Clubs Pedal Ter i BTT Cases Noves col•laboren amb la prova.