La segona cita de la Copa Catalana Trial, diumenge al port de Torredembarra

11/05/2021
Trial

La segona cita de la Copa Catalana Trial, diumenge al port de Torredembarra

La Copa Catalana de Trial viurà la seva segona cita de les quatre programades al port de Torredembarra aquest proper diumenge dia 16, sota la organització del Bike Trial Costa Daurada Torredembarra. La competició retorna a aquest escenari cinc anys després de l'última prova disputada, en el que és un trial natural, molt diferent dels que s'estan disputant darrerament. 

La competició es distribuirà amb cinc zones, tant per grans com per petits, amb la roca de costa com a protagonista, un element especialment agressiu i que sempre comporta un risc extra de punxades. Les inscripcions es van tancar dissabte passat amb 175 inscrits, entre els quals destaquen alguns dels millors especialistes del trial nacional: els recents campions de Catalunya Laia Esquís i Eloi Palau, els vencedors de la primera cita a Ripoll de la Copa Catalana Vera Barón i Alejandro Montalvo, el campió mundial Sergi Llongueras en el seu retorn a la competició, la basca Irene Caminos, o els francesos Nina Vabre i Louis Grillon, entre d'altres. Com sempre, en les categories de base també hi haurà una altra particiapcio, tant de bikers de les escoles catalanes com de fora que segur que brindaran un bon espectacle.

El control de tempratura i de llicències s'iniciarà a les 07.30h a l'àrea de podi, i els primers a competir seran els de la categoria R3 a les 08h. La competició elit fèmines està prevista per les 11.15h i la masculina per les 12.45h. Com sempre, l'accès a la zona perimetrada serà limitat i controlat segons el protocol Covid vigent.