La Selecció Catalana participarà a la segona prova de la CDM de trial

25/06/2010
Trial

La Selecció Catalana participarà a la segona prova de la CDM de trial

Aquest cap de setmana es disputarà a la localitat italiana de Biella, a la regió del
Piamonte la segona prova de la Copa del Món de Trial UCI. La primera va tenir lloc a
Ripoll (Girona) el passat mes de maig. En aquesta ocasió, la Federació Catalana de Ciclisme ha seleccionat tres esportistes per tal de que hi participin sota els colors catalans. Es tracta de Gerard Aguilar de L’Esquirol i de Ferran Granollers de Barcelona en categoria èlit 20 i d’Eloi Paré de Calldetenes en categoria èlit 26.
Serà la primera vegada, i s’espera que no sigui l´ última, que la Selecció Catalana
participa en una prova internacional. La segona ronda de la Copa del Món de Trial UCI es desenvoluparà en un traçat urbà al bell mig de la ciutat de Biella amb la particularitat que les finals, previstes per dissabte dia 26, es disputaran de nit, l’una a partir de les 20h i l’altre a partir de les 22h.
Biella amb més de 45.000 habitants acull per primera vegada una prova de la Copa del
Món de Trial UCI. Les proves classificatòries tindran lloc durant la jornada del divendres dia 25 i on els esportistes de la Federació Catalana de Ciclisme han d’intentar passar el tall per accedir a les semifinals de dissabte el matí.
En aquesta prova també hi participaran altres esportistes catalans, Joan Figueras de Barcelona, que es troba ja concentrat a Itàlia, Andreu Miró de Mataró i Rafa Tibau de
Caldes de Montbui hi prendran part en èlit 26. Per la seva banda Dani Comes, guanyador a la prova inaugural i líder de la Copa del Món en èlit 20 i Mireia i Gemma Abant en categoria femenina també hi prendran part sota els colors de la federació espanyola pel resultat obtingut a Ripoll.

Després de Biella la Copa del Món de Trial UCI viatge a Bèlgica a la ciutat d’Amberes
els dies 31 de juliol i 1 d’agost, i finalitzarà a Sant François Longchamp (França) els
dies 7 i 8 d’agost.

Fotografia: Eloi Paré