Laia Esquís i Eloi Palau, líders del rànquing de trial FCC 2021

10/12/2021
Trial

Laia Esquís i Eloi Palau, líders del rànquing de trial FCC 2021

La maresmenca Laia Esquí i l’osonenc Eloi Palau han acabat la temporada 2021 al capdavant del rànquing FCC femení i masculí de trial, respectivament, consolidant-los com a millors esportista de l’any a nivell autonòmic.

Al llarg de l’any, Esquís ha obtingut com a resultats més destacats una victòria, tres segons i tres tercers llocs. La regularitat l’han ajudat a consolidar-se al capdavant de la classificació amb un total de 209 punts. A només dos punts ha finalitzat la madrilenya Vera Barón (actual Campiona del Món). Amb 179 punts s’ha situat Mònica Castellà amb un segon i un tercer com a resultats més destacats. Enguany i gràcies a una elevada participació s’ha pogut recuperar la classificació femenina.

Pel que fa a la classificació masculina, Palau s’ha situat al capdavant de manera destacada puntuant amb set de les vuit proves puntuables i acumulant un total de 194 punts. El campió de Catalunya ha obtingut tres primeres posicions, dos segones i dos tercers. En la segona posició s’ha situat l’olotí Martí Vayreda amb 176 punts, destacant una primera posició i una tercera posició. El madrileny Alejandro Montalvo s’ha situat tercer amb 167 punts. Eloi Palau ha ascendit de la desena posició obtinguda l’any passat a la primera desbancant Sergi Llongueras.