Laia Esquís i Eloi Palau revaliden el títol en el Campionat de Catalunya de Trial 2022

01/05/2022
Trial

Laia Esquís i Eloi Palau revaliden el títol en el Campionat de Catalunya de Trial 2022

Les instal·lacions del Trial Evolution a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) han estat aquest diumenge 1 de maig l'escenari de la disputa del Campionat de Catalunya de Trial 2022. 140 inscrits entre totes les categories s'han reunit per gaudir del trial en unes zones tipus indoor, amb obstacles com pedres, mòduls de fusta o formigons, que han fet gaudir els participants i posar a proves les seves capacitats tècniques.

En els resultats de les proves elit, s'han fet bons els pronòstics i els dominadors de la passada temporada 2021 han revalidat els seus títols. Eloi Palau (Trialsport) s'ha endut el títol masculí amb una final pràcticament impecable, que ha acabat amb 490 punts i ha pujat al graó més alt del podi, acompanyat per Martí Vayreda (CC Olot) i el campió del món de l'any 2019 Sergi Llongueras (CC Escola Trial Òrrius). Per la seva banda, Laia Esquís (CC Escola Trial Òrrius) s'ha imposat per davant de Mònica Castellà (CC Trencacames) per endur-se el títol femení.

Enguany, les categories d’elit, màster, sub23, junior, cadet i infantil han disputat el títol de campió i campiona de Catalunya. Per la seva banda, seguint amb la nova normativa de la temporada i afavorint els valors formatius de les categories inferiors, a les categories de principiants i d’alevins (nivell blau i blanc) s'ha establert una classificació i podi amb trofeus als tres primers classificats sense títol, i a les categories de pre-benjamins i benjamins (nivell negre) tots els participants han vist reconegut el seu esforç i participació.

El calendari de trial català es prepara per una cita molt especial, com serà el Gran Premi Ciutat de Vic del pròxim 22 de maig, prova internacional UCI que tancarà el calendari de la Copa Osona.

Campionat de Catalunya de Trial 2022:

  • Elit: Eloi Palau (Trialsport) i Laia Esquís (CC Escola Trial Òrrius)
  • Sub23: Ot Sierra (CC Sant Pere de Torelló)
  • Júnior: Martí Yélamos (CC Trencacames)
  • Cadet: Víctor Pérez (CC Trencacames)
  • Infantil: Guillem Montoya (CC Trencacames) i Alba Riera (Trialsport)
  • Màster: Àngel Batlle (CBCD Torredembarra)
  • Totes les classificacions completes.