Laia Esquís i Martí Vayreda es proclamen campions de la Copa Catalana de Trial 2022

03/07/2022
Trial

Laia Esquís i Martí Vayreda es proclamen campions de la Copa Catalana de Trial 2022

Prop d'un centenar de participants s'han reunit aquest diumenge 3 de juliol a Vallgorguina (Vallès Oriental) per disputar la prova final de la Copa Catalana de Trial 2022. Després de les proves de Torredembarra i Ripoll, el calendari català de trial es tancava al Circuit de Trial vallesà, que ha vist la victòria final en el calendari de Laia Esquís i Martí Vayreda.

Una setmana després de proclamar-se campió d'Espanya elit de 26", Vayreda ha estat protagonista d'una resolució molt apretada de la classificació masculina. Amb la baixa amb molèsties al genoll del darrer vencedor, Eloi Palau, l'olotí s'ha endut la victòria a la final de Vallgorguina per davant els dos noms que l'han acompanyat en la classifació final: Sergi Llongueras, que s'ha quedat a un sol punt del triomf a la general de la Copa Catalana amb el tercer lloc aquestt cap de setmana, mentre que Martí Riera s'assegurava el tercer lloc a la Copa Catalana sent segon a Vallgorguina.

Per la seva banda, Laia Esquís no ha tingut problemes per revalidar el seu títol a la Copa Catalana de Trial, i que gràcies a aconseguir la victòria a Vallgorguina ha consolidat el seu triomf final a la classificació per davant de Mònica Castellà i Carla Martínez, mentre la que principal rival en la prova final per a Esquís ha estat la ex campiona catalana Alba Hidalgo, de retorn a la competició.

Campions Copa Catalana Trial 2022:

  • Elit: Martí Vayreda (CC Olot) i Laia Esquís (CC Escola Trial Òrrius)
  • R1: Travis Asenjo (Rollerbike)
  • R2: Alba Riera (Trialsport)
  • R3: Àlex Rodríguez (Cañas Trial Academy)
  • Màster 1: Evgeny Semenov (Andorra Trial Club)
  • Màster 2: Raimon Arjona (CC Olot)
  • Totes les classificacions completes.