Mustieles i Vizcaino guanyen al trial de Barcelona

31/03/2015
Trial

Mustieles i Vizcaino guanyen al trial de Barcelona

Abel Mustieles i Lua Vizcaíno han estat els vencedors de la primera prova de la Copa Catalana de Trial, celebrada aquest diumenge a Barcelona, al costat de la muntanya de Montjuïc, amb una destacada organització de Trialsport.
L'aragonès ha dominat amb claredat la prova masculina, tant la prova classificatòria com la final, amb 0 punts de penalització, mentre que el segon classificat, Sergi Llongueras, tampoc ha passat dificultats per acabar segon, amb 11 punts. El podi l’ha completat Oriol Roca, amb 20.
Pel que fa a la categoria femenina, que ha estat amb final directe, la igualtat ha estat més destacada, amb un empat a 25 punts entre Vizcaíno i Carla Caballé, resolt a favor de la primera per major nombre d’uns. La tercera posició ha estat per Alba Hidalgo, amb 31 punts.
La prova masculina ha adoptat el nou format establert per la UCI en les Copes del Món, un format on sis finalistes disputen cinc zones després d’haver superat una prova classificatòria. Segons la posició obtinguda adquireixen un handicap per a la prova final. Abel Mustieles, Jordi Araque, Oriol Roca, Domènec Lladó, Sergi Llongueras i Pol Tarrés han estat els sis finalistes de la prova a la capital catalana que han pogut posar en pràctica aquest dinàmic format on es decideixen els guanyadors de la prova.

La següent prova de la Copa Catalana de Trial serà el dia 3 de maig al port de Torredembarra, en aquest ocasió la prova acollirà totes les categories corresponents a l’Open Cup i a la Kid’s Cup.