Neix la Copa Vallès de Trial

18/06/2015
Trial

Neix la Copa Vallès de Trial

El proper diumenge 21 de juny s’estrena la Vallgorguina la primera edició de la Copa Vallès de Trial.
Enguany serà la primera edició de la Copa Vallès de Trial, una competició que forma part del calendari de proves de promoció i per escoles engegat per a la FCC (Federació Catalana de Ciclisme).
La prova és organitzada pel Club Drinkingas juntament amb l’escola Trial Evolution, compte amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vallgorguina i de la Federació Catalana de Ciclisme.
La Copa Vallès és una competició apte per a totes les edats i nivells. Es disputaran un total de vuit categories: benjamins (8 anys i menys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys) i cadets (15 anys I més). També es disputaran les categories denominades open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, amb els nivells de blanc, blau i verd.
Les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment el dia de la prova de 8:30 a 9:30, essent la sortida a partir de les 9:00. El preu de la inscripció és de 20€.
La prova és desenvoluparà a les instal•lacions de l’escola de Trial del municipi vallesenc, espai on ja s’han disputat proves de la Kid’s Cup i de l’Open Cup.
Tots els participants rebran una obsequis per a la seva participació, els tres primers de cada categoria obtindran un trofeus.

Per més informació: http://www.trialevolution.com/bicis-classiques/