Rafa Tibau i Carla Caballé, primers al ranking FCC de trial

11/11/2014
Trial

Rafa Tibau i Carla Caballé, primers al ranking FCC de trial

El calderí Rafa Tibau ha finalitzat la temporada 2014 en la primera posició del rànquing masculí FCC (Federació Catalana de Ciclisme) consolidant-lo com a millor esportista de l’any a nivell autonòmic.
Al llarg de l’any Tibau ha obtingut cinc victòries i tres segones posicions que juntament amb tres modestes quartes posicions ha sumat un total de 157 punts. Tibau ha ascendit de la novena posició obtinguda l’any passat a la primera desbancant el maresmenc Pol Tarrés que passa a ocupar la tercera posició amb 125 punts.
En segona posició i amb 132 punts trobem a Bernat Seuba. Seuba ascendeix una posició respecte el 2013. Aquesta temporada ha pujat al podi en quatre ocasions, dues d’elles com a primer i segon respectivament, mentre que les altres ho ha fet en tercer lloc.
Enguany no hi ha noves incorporacions d’esportistes en el top deu, demostrant l’alt nivell d’aquesta categoria. El top deu d’un total de 31 esportistes és per Eloi Paré de Calldetenes amb 47 punts.
Pel que fa al rànquing femení FCC, Carla Caballé de Viladecavalls amb 189 punts, ha finalitzat la temporada en primera posició havent obtingut un total de vuit victòries, tres segons llocs i un tercer. Amb 152 punts i en segona posició s’hi troba Alba Hidalgo. Al llarg de la temporada, i com a resultats més destacats, Hidalgo ha obtingut un primer lloc, cinc segons i quatre tercers. Tancant el grup de tres hi ha Lua Vizcaíno amb 103. La barcelonina ha obtingut un primer lloc y quatre segons llocs.

Per veure classificació sencera: