Ripoll ja pensa en la Copa del Món i inici de la Copa Catalana de trial

20/05/2010
Trial

Ripoll ja pensa en la Copa del Món i inici de la Copa Catalana de trial

Novament arriba la Copa del Món de Trial a Catalunya que es disputarà a Ripoll els dies 21 i 22 de maig. Un any més gaudirem de l’espectacle dels millors especialistes del món, Benito Ros, Gilles Coustellier, Kenny Belaey, Abel Mustieles, Vincent Hermance i també amb el de casa nostre, Dani Comas; ens feren vibrar sobre el circuit del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès.
Ripoll tindrà la visita de més de 120 esportistes de 15 països en l’anomena’t TRIAL WEEK END ’10, que a més de la prova internacional també encetarà el diumenge dia 23 la Copa Catalana. Durant la jornada del divendres hi haurà els ¼ de final, dissabte el matí les ½ finals i dissabte a la tarda les esperades finals a partir de les 17h.

Tot a punt per la Copa Catalana

Recordar que la Copa Catalana que arrenca a Ripoll és una competició adreçada als esportistes d’alt nivell de Catalunya i fora d’ella. També està adreçada, amb les categories anomenades de KID’S CUP, a tots/es aquells/es que es volen iniciar en la pràctica del TRIAL amb bicicleta. Cada any compte amb més proves i de més qualitat; esdevinguent una cita ineludibles del calendari català. Entitats, ajuntaments i col•laboradors fan possible la realització d'aquestes proves per a tots els amants
de l'esport del trial.
Un any més la Copa Catalana Trial i Kid's Cup torna el dia 23 de maig a Ripoll (Girona) en el marc del Trial Week End '10. La segona prova està prevista que sigui a Setcases (Girona), a l'estació d'esquí i muntanya de Vallter2000 el dia 18 de juliol. La tercera prova serà ja passat l'estiu, el dia 3 d'octubre, a l'immillorable entorn de la població del maresme d'Òrrius (Barcelona). La quarta prova serà el dia 24 d'octubre a les instal•lacions de l'Alteltic Hockey Club Terrassa. La competició es donarà per  inalitzada el dia 7 de novembre amb la prova a la capital gironina.

Tota la información de la Copa del Món a Ripoll