Roda de Ter - Masies de Roda acull diumenge la quarta prova de la Copa Osona de Trial

01/05/2008
Trial

Roda de Ter - Masies de Roda acull diumenge la quarta prova de la Copa Osona de Trial

Aquesta competició esportiva està adreçada a fomentar la practica de l'esport entre els joves i per a nens i nenes en edat escolar.

La finalitat es l?entreteniment per sobre del resultat esportiu, contribuint al desenvolupament integral dels seus practicants i en la pràctica esportiva com a transmissió de valors.

La organització espera repetir l'èxit de les tres anteriors proves, les quals acumulen un total de 145 inscrits.

En l'apartat esportiu, l'osonenc Gerard Aguilar, ve prendre el liderat en la darrera cursa al maresmenc Andreu Miró, només tres punts els separen en la classificació pel que s'espera un final de comeptició molt emocionant.

A la categoria cadet el primer classificat és Roger Vinyoli, sent el millor osonenc Pau Izquierdo en la sisen posició. Bernat Seuba ocupa el primer lloc infantil, 9 punts el separen de l'osonenc Eloi Paré que és segon. Domènec Lladó amb 54 punts és el primer aleví, Jordi Araque en tercera posició és l'osonenc millor classificat. En categoria principiant Marc Seuba és primer, sent Martí Aran l'osonenc millor classificat en la tercera posició . Josep Lladó és el primer classificat en open i David Capdevila el en la sisena posició el millor osonenc. Finalment a la categoria dels més petits, la de benjamins, Jan Isern és el primer classificat i el manlleuenc Riel Comerma el millor osonenc que es troba en la onzena posició.

 

Nota de la comissió de trial de la F.C.C.