Segon assalt de la Copa Catalana de Trial a Altafulla

05/04/2018
Trial

Segon assalt de la Copa Catalana de Trial a Altafulla

La localitat tarragonina d'Altafulla serà la seu aquest cap de setmana de la segona prova puntuable per la Copa Catalana de Trial. L'escenari triat per la organització, el Bike Trial Costa Daurada Torredembrarra Club, serà el parc del Comunidó presidit pel majestuós castell d'Altafulla.

Un total de cinc zones formaran la prova. Els pendents de terra i la roca allisada, que caracteritza l'orografia d'aquesta zona, combinades amb zones artificials de troncs, bobines i pedres seran els principals obstacles que es trobaran els participants, entre els quals ja ha confirmat la seva presència l'actual líder de la Copa Catalana, Sergi Llongueras, qui fou el vencedor en la prova inaugural de Barcelona. Al trial d'Altafulla hi prendran part bikers de totes les categories, des de pre-benjamins fins elits, tant masculins com fèmines, i les primeres sortides estan previstes a les 09.00h del matí.

L'any passat més de 160 bikers vinguts d'arreu del territori català i espanyol, però també europeus, es van apropar fins aquesta prova. Enguany, la organització espera si més no igualar aquestes xifres. Les inscripcions encara són obertes fins aquesta mitjanit.

Més info i inscripcions