Sergi Llongueras acaba 3r a la Copa del Món de Trial

20/10/2018
Trial

Sergi Llongueras acaba 3r a la Copa del Món de Trial

Després de la quarta i darrera prova disputada a les complicades i tècniques zones situades a l'hangar 5 de l'aeroport Tempelhof de Berlín, Sergi Llongueras ha acabat en una meritòria 3a posició final a la general final del calendari mundial, acabant 4t a la prova alemanya. En canvi, Alba Hidalgo no va tenir massa sort i en no accedir a la final de fèmines, no va poder lluitar per acabar en la 3a posició del podi final, havent-se de conformar amb un 4t lloc agredolç després de fer una gran Copa del Món.

A Berlín, amb 11 pilots catalans en competició, en la roda petita de 20" només Eloi Palau va classificar-se per la final acabant en 5è lloc, mentre que a la general ha estat el millor dels catalans amb una 7a posició final, tot i la lesió patida a la segona prova del calendari. Alejandro Montalvo ha estat el campió final de la Copa del Món. Domènec Lladó ha acabat 18è finalment i Toni Guillén 19è, mentre que Martí Aran a ha estat 26è i Jaume Tort 61è.

En les fèmines, Alba HIdalgo va signar dos tercers llocs a Àustria i Bèlgica, però ha estat menys lluïda en les dues darreres proves per acabr signant una 4a posició final, la qual no deixar de ser un garndíssim resultat per la jove pilot cartalana.

En 26" Llongueras ha estat el més regular, i tot el i el mal resultat a Bèlgica, ha sabut refer-se en les dues darreres proves, mostrant un gran nivell i pujant al podi final, aprofitant també l'absència del campió mundial Jack Carthy a Berlin. La general l'ha guanyada el francès Nicolas Vallée, amb el també francès Vincent Hermance, company d'equip del català, com a sotscampió. Pol Tarrés va estar a a final d'Àustria i en la resta de proves hi ha estat sempre molt a prop, el que li ha servit per acabar en 7è lloc a la general. Jordi Araque va estar a les dues primers finals, però en les dues darreres proves ha estat menys afortunat, acabant però en 9è lloc final i completant el trio de catalans al Top10. Altres catalans han estat Marc Terol (51è), Joan Torres (61è) i Marti Vayreda (65è).

La propera gran cita dels pilots catalans serà el Mundial de Xina del 7 a l'11 de novembre.

[Foto crèdits: Leo Zhukov, UCI Trials]