Sergi Llongueras, imparable a la Copa Catalana de Trial

09/04/2018
Trial

Sergi Llongueras, imparable a la Copa Catalana de Trial

L’entorn del castell d’Altafulla ha estat l’escenari aquest diumenge de la segona prova de la Copa Catalana de Trial 2018. Aquesta segona prova ha comptat amb una destacada participació tot i les previsions de pluja anunciades i que finalment han deixat una treva en el transcurs de la prova que s’ha pogut disputar en unes condicions més favorables, això sí, molt relliscoses per la pluja caiguda durant la matinada.

Un total de cinc zones a dues voltes han configurat el traçat de la prova tarragonina que ha estat guanyada pel maresmenc Sergi Llongueras (29p) i que ha superat de quatre punts a l’actual Campió del Món, l’aragonès Abel Mustieles (33p). El podi l’ha tancat l’osonenc Eloi Palau (34p) quedant només a un punt de l’aragonès. Amb aquesta nova victòria Llongueras es consolida al capdavant de la classificació general després d’haver guanyat també a la prova inaugural disputada a Barcelona.

No només els elit han estat els protagonistes de la jornada d’Altafulla, destacar la victòria de l’olotí Martí Vayreda en la categoria d’R1. Paral∙lelament a la Copa Catalana, també s’han disputat les proves de Kid’s Cup i Open Cup adreçades a les categories dels més petits i de promoció i on la participació ha estat també molt nombrosa. Els guanyadors a Altafulla a les altres categories han estat:

  • R2: Nil Benitez (Argentona)
  • R3: Victor Perez (St Pere de Vilamajor)
  • Aleví: Quim París (Jorba)
  • Principiant: Paula Cuesta (Sta Oliva)
  • Benjamí: Axel Méndez (Creixell)
  • Pre Benjamí: Lluc Roa (St. Llorenç Savall)
  • Open blau: Marc Juvanteny (Vilanova de Sau)
  • Open blanc: Alex Rodriguez (Sta Perpetua de Mogada)

La següent parada de la Copa Catalana de Trial serà a Girona el dia 9 de juny en el marc del bikeshow Sea Otter Europe.

Es poden consultar les classificacions completes en el següent enllaç.

Fotografia Trialsport/Ricart