Torna la Copa Tarragona de trial

20/03/2015
Trial

Torna la Copa Tarragona de trial

El proper diumenge 22 de març tindrà lloc a l’Aleixar (Baix Camp) la segona prova de la Copa Tarragona de Trial. Aquesta segona prova és organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada i compte amb la col•laboració de l’Ajuntament de l'Aleixar, de MBC Motor i de la Federació Catalana de Ciclisme. 
La Copa Tarragona és una competició apte per a totes les edats i nivells. Es disputaran un total de vuit categories: benjamins (8 anys i menys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys) i cadets (15 anys I més). També es disputaran les categories denominades open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, amb els nivells de blanc, blau i verd.
Les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment el dia de la prova de 8:30 a 9:30, essent la sortida a partir de les 9:00. El preu de la inscripció és de 20€.
La prova és desenvoluparà en un espai boscós amb tres zones naturals, vora el riu i amb dues d’artificials amb uns nivells assequibles per poder-ne gaudir tothom.

Tots els participants rebran una bossa amb beguda i obsequis, tres primers de cada categoria obtindran un trofeus.

Per més informació: www.trialtarragona.blogspot.com